Η εταιρεία “Talk the Talk CY LTD” σε συνεργασία με την Αμερικανίδα εργοθεραπέυτρια και συγγραφέα Marsha Dunn Klein OTR/L, MEd, FAOTA διοργανώνουν webinar με θέμα «Food is Sensory, Helping Children Love the Sensory Aspects of Foods!». Η δίωρη αυτή εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου του 2020 η ώρα 18:00 μέσω του ZOOM.US
Θέμα: Το Φαγητό είναι Αισθητηριακή Εμπειρία. Βοηθώντας τα Παιδιά να Αγαπήσουν τις Αισθητηριακές Πτυχές του Φαγητού.
Ημερομηνία και Ώρα: 27 Ιουνίου 2020, @ 18:00
Πλατφόρμα Εκπαίδευσης: ZOOM.US (Θα σταλεί σύνδεσμος και κωδικός πρόσβασης 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου)
Κόστος και Αίτηση Συμμετοχής:
- Κόστος €25 (όταν συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής θα σας σταλεί σύνδεσμος με τον οποίο μπορείτε να πληρώσετε το κόστος συμμετοχής ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος – Θα σας σταλούν όλες οι πληροφορίες μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που θα συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής)
- Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ: https://bit.ly/2Ym17hO
Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνονται:
- Παρακολούθηση Εκπαίδευσης
- Βεβαίωση Παρακολούθησης
Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές και γονείς:
- Λογοθεραπευτές
- Εργοθεραπευτές
- Ψυχολόγους
- Ειδικούς Παιδαγωγούς
- Παιδιάτρους
- Φυσιοθεραπευτές
- Διατροφολόγους
- Συνοδούς/Φροντιστές
- Κοινωνικούς Λειτουργούς
- Γονείς
- Άλλους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται με παιδιά που παρουσιάζουν δυσκολίες σίτισης
Η κύρια γλώσσα διεξαγωγής της εκπαίδευσης θα είναι η Αγγλική. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση του σεμιναρίου στην Ελληνική γλώσσα από εξειδικευμένο διερμηνέα.
Περιγραφή Σεμιναρίου
ΣΤΟΧΟΙ
- Προσδιορισμός των πέντε αισθητηριακών ιδιοτήτων των τροφών
- Περιγραφή των μακρινών και κοντινών χαρακτηριστικών της κάθε αίσθησης
- Προσδιορισμός της χρήσης των «δοκιμών» στη θεραπεία σίτισης για την μείωση της ανησυχίας
- Αναφορά δέκα στρατηγικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θεραπεία σίτισης για να υποστηρίξουν μια συστηματική απευαισθητοποιημένη προσέγγιση στην απόλαυση της αίσθησης
- Περιγραφή της χρήσης ψίχουλων στη θεραπεία σίτισης
Αυτό το μάθημα θα βοηθήσει τον συμμετέχοντα να εξερευνήσει τις αισθήσεις των τροφών καθώς σχετίζονται με το φαγητό και να διερευνήσει πώς μπορούμε με προσοχή να προσφέρουμε τροφές στα παιδιά ώστε να τα βοηθήσουμε να βελτιώσουν τη σχέση τους με τις αισθήσεις και να μειώσουν το συναίσθημα της ανησυχίας. Θα εξετάσουμε διάφορες θεραπευτικές πρακτικές στρατηγικές για την προσφορά τροφών, συμπεριλαμβανομένης της «Τέχνης του Ψίχουλου». Το πλαίσιο για όλες τις συστάσεις θα είναι από την προσέγγιση «The Get Permission Approach to Anxious Eaters/Anxious Mealtimes» της Marsha Dunn Klein.
Λίγα λόγια για την εκπαιδεύτρια
Marsha Dunn Klein, MEd, OTR/L, FAOTA
Marsha is a pediatric occupational therapist who has spent her career specializing in feeding issues with infants and young children. She received her Bachelor’s Degree in Occupational Therapy from Sargent College of Boston University in 1971 and a Master’s Degree in Special Education from the University of Arizona in 1975. She was trained in neurodevelopmental treatment in 1980. She founded Mealtime Notions, LLC. (www.mealtimenotions.com) in 2003 and became a founding partner with Mealtime Connections in 2007. Marsha shares the “Get Permission Approach” in workshops nationally and internationally. She has coauthored Prefeeding Skills, First and Second Editions, Mealtime Participation Guide and The Homemade Blended Formula Handbook with Suzanne Evans Morris. She coauthored Feeding and Nutrition for the Child with Special Needs with Tracy Delaney. She has volunteered monthly at St. Andrew’s Clinic in Nogales, Arizona since 1981 supporting children with disabilities from Northern Mexico. She helped create Nourish, a 501(c)3 non-profit to support families whose children have feeding challenges (www.nourishaz.org) in 2010. She is passionate about supporting the feeding relationship with babies and their parents.